Maanrakentamisen kokenut toimija Lapissa

Napapiirin Maanrakennus Oy on Napapiirin Kuljetus – konsernin maanrakennushankkeisiin erikoistunut tytäryhtiö. Yli 60-vuotiaat juuremme ovat perinteikkäiden Napapiirin Kuljetuksen ja Lapin Kuljetuksen yhdistyneessä urakointiliiketoiminnassa. Olemme johtava lappilainen maanrakennusyritys ja päätoimialueemme on koko Pohjois-Suomi.

Maanrakennuksen urakointipalvelut Lapissa

Toteutamme niin suuret kuin pienetkin maanrakennusprojektit osaavan työnjohtomme ja työmaahenkilöstömme sekä noin 100 kuorma-autoa ja kymmeniä työkoneita käsittävän monipuolisen kalustomme avulla. Kokenut henkilöstömme ja sertifioidut työtapamme varmistavat, että urakkasi hoidetaan tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

  • Olemme osa Napapiirin Kuljetus Oy:tä, joka työllistää yli 100 osakasyrittäjää ja toimihenkilöä
  • Liikevaihdoltamme olemme suurimpia lappilaisia yrityksiä
  • ISO 9001 ja ISO 14001  Laatu- ja ympäristö sertifikaatit

1

Kokenut henkilöstö ja asiantunteva työnjohto

Osaava työnjohto on avainasemassa laadukkaan ja tehokkaan urakoinnin toteuttamisessa. Työnjohtajamme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus ja syvällinen tietämys maanrakennusalalta.

2

Täsmällinen ja luotettava urakoitsija

Olemme sitoutuneet täsmälliseen ja luotettavaan työskentelyyn jokaisessa projektissa. Varmistamme, että urakkasi valmistuu ajallaan, budjetin puitteissa ja vastaa projektille asettamiisi tavoitteisiin. Erinomainen työnlaatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä.

3

Maanrakennustyöt monipuolisesti

Tarjoamme monipuolisia maanrakennustöitä, jotka kattavat urakointivaiheen tarpeet Lapin ainutlaatuisissa olosuhteissa. Toteutamme maanrakennustyöt ammattitaidolla parhaita käytäntöjä ja kestäviä työtapoja käyttäen.

Olemme osa
Napapiirin Kuljetus Oy:tä

Yhtiöittämisen myötä toimintansa aloittanut Napapiirin Maanrakennus Oy erikoistuu maanrakennusalan urakointiin ja asiantuntijapalveluihin. Urakoinnin asiantuntijana palvelemme asiakkaitamme kaikissa maanrakentamiseen liittyvissä töissä niin julkisissa kuin myös yksityisissä rakennusprojekteissa ja -hankkeissa.

Napapiirin Kuljetus Oy on vuonna 1967 kuljetusyrittäjien perustama monialayritys, joka palvelee asiakkaitaan ympäri Lappia. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi niin voimme auttaa.

 

 

Sertifioitua maanrakennusta ja urakointia

Toteutamme maanrakennus- ja urakointiprojektimme tiukkojen laatuvaatimusten ja ympäristönormien mukaisesti. Olipa kyseessä sitten tie- ja väylärakentaminen, kunnallistekniikka tai muu maanrakennusalan urakointityö niin voit luottaa siihen, että sertifioitu osaamisemme takaa parhaat mahdolliset käytännöt projektillesi.

Toimintatapamme

Kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt Lapissa

Pyydä tarjous