Aluerakentaminen

Tarjoamme monipuoliset aluerakentamisen palvelut Lapissa. Toteutamme viihtyisiä, turvallisia ja esteettömiä ulkotiloja, jotka rikastuttavat kaupunkiympäristöä ja tarjoavat yhteisöille kestäviä kohtaamispaikkoja. 

Julkisen ympäristön urakointityöt

Aluerakentamisen projekteissamme keskitymme julkisten alueiden, kuten torien, puistojen ja kävelykatujen toteuttamiseen. Projekteissa korostuu ammattitaitoinen toteutus ja kestävien ratkaisujen valinta. Lähtökohtanamme on luoda alueita, jotka tukevat yhteisön toimintaa ja edistävät viihtyisyyttä. Projekti tapahtuu tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa. Näin varmistamme, että jokainen projekti vastaa niiden tarpeita ja täyttää odotukset.

Kysyttävää? Ota yhteyttä

Hannu Ekonoja

Liiketoimintajohtaja

Puh. +358 400 190 351


Rakennamme puistot ja viheralueet

Teemme julkisten alueiden, kuten pihojen ja torien maanrakennustyöt kokonaisvaltaisesti aina pohjatöistä, maansiirtoon. Projektin alussa kartoitamme tarkasti alueen maaperän ja olosuhteet, varmistaen, että suunnitelmamme ovat realistisia ja toteutettavissa. Hoidamme tarvittavat maanvaihdot, tiivistykset, kasvillisuuden istutukset ja kivetystyöt, jotka sopeutetaan alueen luonnolliseen ilmeeseen. Pyrimme aina varmistamaan, että lopputulos on sekä käytännöllinen että visuaalisesti miellyttävä ja sopii alueelle määrättyyn käyttötarkoitukseen.

Rakennamme monipuolista ja kestävää infrastruktuuria Lapin kaupunkien ja kuntien tarpeisiin.

Monipuolisia kohteita kaduista toreihin

Aluerakentamisessa korostamme ammattitaitoa ja huolellisuutta. Työtämme ohjaa toimiva laatujärjestelmä, jolla on ISO 9001 -sertifikaatti. Työmme kattaa kaiken alkaen maanrakennustöistä, kuten kivitöistä ja pohjustuksesta, aina viheralueiden ja puistojen viimeistelyyn.

 • Vankka kokemus erilaisista aluerakentamisen projekteista
 • Suoritamme tarkkoja kivitöitä ja luomme viihtyisiä kaupunkitorialueita
 • Rakennamme monipuolisia viheralueita, mukaan lukien leikki- ja koirapuistot

Valmistuneet kohteet

Julkisten alueiden kokenut toteuttaja

1. Kokenut työnjohto

Osaava työnjohto on avainasemassa laadukkaan ja tehokkaan urakoinnin toteuttamisessa. Työnjohtajamme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus ja syvällinen tietämys maanrakennusalalta.

 

2. Monipuolinen kalusto

Monipuolinen kalusto on onnistuneen projektin perusta. Meidän kattava kalustovalikoimamme mahdollistaa erilaisten ja vaativienkin maanrakennusprojektien toteutuksen tehokkaasti ja turvallisesti.

3.Täsmällinen urakointi

Ymmärrämme, että projektien onnistuminen riippuu aikataulujen pitävyydestä ja tarkkuudesta työn suorittamisessa. Maanrakennusprojektimme toteutetaan yhdessä huolellisesti suunnitellun aikataulun mukaisesti.

 

4. Sertifioidut toimintatavat

Työtapamme täyttävät ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaattien mukaiset laatu- ja ympäristövaatimukset. Huomioimme työssämme urakoinnin vaikutukset lähiympäristöön ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti.

Usein kysyttyä julkisten alueiden urakointitöistä

 • Miten puistojen ja julkisten alueiden maanrakentaminen toteutetaan?

  Puistojen ja julkisten alueiden maanrakentamisen suunnittelu alkaa perusteellisella alueen analyysillä ja tarpeiden kartoituksella. Tässä vaiheessa otetaan huomioon paikalliset olosuhteet, ympäristön erityispiirteet ja käyttäjien toiveet. Suunnittelussa keskitytään luomaan toimivia, esteettisesti miellyttäviä ja kestäviä ulkoalueita, jotka tukevat sekä virkistystoimintaa että luonnon monimuotoisuutta.

 • Millaisia materiaaleja käytetään puistojen ja julkisten alueiden rakentamisessa?

  Puistojen ja julkisten alueiden rakentamisessa käytetään kestäviä, ympäristöystävällisiä ja pitkäikäisiä materiaaleja. Näihin kuuluvat esimerkiksi luonnonkivet poluille ja istutusalueille, kierrätetyt materiaalit penkkien ja muiden kiinteiden rakenteiden valmistuksessa sekä kasvillisuuden valinta huomioiden paikalliset olosuhteet ja ekologiset vaatimukset.

 • Minkälaista kalustoa käytätte julkisten alueiden urakointitöissä?

  Käytämme julkisten alueiden urakointitöissä monipuolista ja nykyaikaista kalustoamme varmistaakseen tehokkuuden, tarkkuuden ja ympäristöystävällisyyden.

  Käytössämme on muun muassa kaivinkoneita ja kuorma-autoja maansiirtoon ja materiaalien kuljettamiseen, jyriä maan tiivistämiseen sekä erilaisia maanmuokkauskoneita, kuten ojitus- ja tasoituskoneita. Lisäksi käytämme istutustöissä ja maisemoinnissa erityisiä puutarhavälineitä ja -koneita, kuten pensasleikkureita ja maanporia.

 • Miten huomioitte ympäristövaikutukset julkisten alueiden rakentamisessa?

  Ympäristövaikutusten minimoimiseksi puistojen ja julkisten alueiden rakentamisessa käytämme ympäristöystävällisiä rakennusmateriaaleja ja -menetelmiä, toteutamme vesistöjensuojelun ja hulevesien hallinnan huolellisesti ja pyrimme säilyttämään olemassa olevaa kasvillisuutta mahdollisimman paljon.

Kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt Lapissa

Pyydä tarjous

Hannu Ekonoja

Liiketoimintajohtaja

Puh. +358 400 190 351