Kunnallistekniikka

Kattavat kunnallistekniikan ratkaisut: toteutamme kaukolämpö-, vesi- ja viemäriliittymät sekä huolehdimme katujen sähköistyksestä. Työtämme ohjaa toimiva laatujärjestelmä, jolla on ISO 9001 -sertifikaatti.

Kaksi työmiestä yhdistää putkia.

Laadukasta infraa kunnille

Kunnallistekniikan toteutuksessa korostuvat kokonaisvaltainen suunnittelu ja laadukas toteutus. Prosessimme alkaa alueen erityispiirteiden huolellisella analysoinnilla. Tämä kattaa kaiken maaperän tutkimuksista aina itse rakennustöihin. Tavoitteemme on rakentaa kestäviä, turvallisia ja toimivia ratkaisuja, jotka tukevat alueen kehitystä ja parantavat asukkaiden elämänlaatua – oli kyse sitten vesijohdoista tai tietoliikennekaapeleiden kaivuutöistä. Tiivis yhteistyö kuntien kanssa varmistaa, että jokainen projekti vastaa niiden tarpeita ja odotuksia.

Kysyttävää? Ota yhteyttä

Hannu Ekonoja

Liiketoimintajohtaja

Puh. +358 400 190 351


Kunnallistekniikan rakentaminen

Projekteihimme kuuluu monipuolisia vesihuollon töitä, kuten kaukolämpö, vesijohdon, jätevesi- ja hulevesiviemärien asentamista ja kunnostusta. Lisäksi urakoihimme sisältyy usein tietoliikennekaapeleiden, valaistuksen, suojaputkitusten sekä kaukolämpöputkien rakentamista ja saneerausta. Näiden töiden yhteydessä toteutamme usein myös katualueiden kattavaa saneerausta. Huolellisen suunnittelun ja ammattitaidon avulla varmistamme sekä uusien että saneerattavien alueiden tekniset ratkaisujen olevan luotettavia ja täyttävän kaikki tarvittavat vaatimukset.

Ilmakuva risteyksessä olevasta työmaa-alueesta.

Meidät tunnetaan monipuolisista julkisista hankkeistamme. Toteutamme kunnalistekniikan urakointityöt tehokkaasti ja sujuvasti.

Ammattitaitoa kaupunkiympäristössä

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun kaikkiin kunnallisen infrastruktuurin tarpeisiin. Asiantuntijamme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa varmistaakseen, että jokainen projekti toteutetaan tehokkaasti, kestävästi ja asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinun kunnallistekniikan projektissasi.

 • Arvioidaan kunnallistekniikan tarpeet
 • Suoritetaan pohjatyöt varmistaen sopiva alusta infrastruktuurille
 • Asennetaan vesi-, viemäröinti- ja sähköjärjestelmät
 • Suoritetaan päällystys- ja viimeistelytyöt

Valmistuneet kohteet

Kunnallistekniikan urakointitöiden kokenut toteuttaja

1. Kokenut työnjohto

Osaava työnjohto on avainasemassa laadukkaan ja tehokkaan urakoinnin toteuttamisessa. Työnjohtajamme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus ja syvällinen tietämys maanrakennusalalta.

 

2. Monipuolinen kalusto

Monipuolinen kalusto on onnistuneen projektin perusta. Meidän kattava kalustovalikoimamme mahdollistaa erilaisten ja vaativienkin maanrakennusprojektien toteutuksen tehokkaasti ja turvallisesti.

3. Täsmällinen urakointi

Ymmärrämme, että projektien onnistuminen riippuu aikataulujen pitävyydestä ja tarkkuudesta työn suorittamisessa. Maanrakennusprojektimme toteutetaan yhdessä huolellisesti suunnitellun aikataulun mukaisesti.

 

4. Sertifioidut toimintatavat

Työtapamme täyttävät ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaattien mukaiset laatu- ja ympäristövaatimukset. Huomioimme työssämme urakoinnin vaikutukset lähiympäristöön ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti.

Usein kysyttyä kunnalistekniikan urakoinnista

 • Mitä kunnallistekniikan urakointivaihe pitää sisällään?

  Kunnallistekniikan urakointivaihe käsittää kaikki kunnallisen infrastruktuurin rakentamisen ja ylläpidon osa-alueet, kuten vesihuollon, viemäröinnin, sadevesijärjestelmien ja katuvalaistuksen rakentamisen ja huollon.

 • Kuinka varmistatte työmaiden turvallisuuden kunnallistekniikan urakoinnissa?

  Työmaiden turvallisuus on ensisijainen prioriteettimme. Noudatamme tiukkoja turvallisuusstandardeja ja -käytäntöjä, koulutamme henkilöstömme asianmukaisesti ja käytämme asianmukaista suojavarustusta. Lisäksi suoritamme säännöllisiä turvallisuustarkastuksia varmistaaksemme, että kaikki turvallisuusmääräykset täytetään.

 • Miten huomioitte ympäristövaikutukset urakointiprojekteissa?

  Ympäristövaikutukset huomioidaan kaikissa urakointiprojekteissamme alkaen suunnitteluvaiheesta. Käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tekniikoita, vähennämme jätteen määrää ja pyrimme minimoimaan haitalliset päästöt. Lisäksi teemme ympäristövaikutusten arviointeja ja noudatamme tiukkoja ympäristöstandardeja.

 • Kuinka kauan kunnallistekniikan urakkavaihe kestää?

  Kunnallistekniikan urakkavaiheen kesto vaihtelee projektin laajuuden ja monimutkaisuuden mukaan. Pienempien hankkeiden, kuten yksittäisten katuvalaistuksien tai viemäröintiparannusten voi odottaa valmistuvan suhteellisen nopeasti usein muutamassa viikossa tai kuukaudessa. Suuremmat projektit, kuten laajojen vesihuoltojärjestelmien rakentaminen tai kokonaisten kaupunginosien kunnallistekniikan uusiminen voivat kestää useita kuukausia tai jopa vuosia.

  Tämä johtuu monista tekijöistä, kuten infrastruktuurin monimutkaisuudesta, tarvittavista lupaprosesseista, maaperän olosuhteista ja mahdollisista ympäristövaikutusten arvioinneista. Projektin alussa laadittu aikataulu antaa yleensä hyvän arvion odotettavissa olevasta kestosta, mutta on tärkeää huomioida, että odottamattomat tekijät voivat vaikuttaa aikatauluun.

Kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt Lapissa

Pyydä tarjous

Hannu Ekonoja

Liiketoimintajohtaja

Puh. +358 400 190 351