Palvelut

Napapiirin Maanrakennus toteuttaa urakoinnit ja vaativat maanrakennustyöt Lapin alueella. Maanrakennuspalveluiden valikoimamme vastaavat niin suurten julkisten infrastruktuurihankkeiden kuin yksityisten rakennusprojektien tarpeisiin.

Kokenutta maanrakennus-urakointia

Kokenut henkilöstömme yhdistettynä uusimpiin maanrakennustekniikoihin ja alan työtapoihin varmistavat, että urakkasi hoidetaan tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Meidät tunnetaan erityisesti vaativista infraprojekteista julkisen puolen asiakkaillemme. Ota yhteyttä ja me kerromme, miten voimme auttaa.

  • Infrarakentaminen – Toteutamme teiden ja kuntarakentamisen urakat Lapin haastavissa olosuhteissa
  • Monipuolinen kalusto – 100 kuorma-autoa ja kymmeniä työkoneita
  • ISO 9001 ja ISO 14001 – Laatu- ja ympäristö sertifikaatit

Pienten ja suurten työmaiden asiantuntevaa urakointia

1

Kokenut työnjohto

Osaava työnjohto on avainasemassa laadukkaan ja tehokkaan urakoinnin toteuttamisessa. Työnjohtajamme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus ja syvällinen tietämys maanrakennusalalta.

2

Monipuolinen kalusto

Monipuolinen kalusto on onnistuneen projektin perusta. Meidän kattava kalustovalikoimamme mahdollistaa erilaisten ja vaativienkin maanrakennusprojektien toteutuksen tehokkaasti ja turvallisesti.

3

Täsmällinen urakointi

Ymmärrämme, että projektiensa onnistuminen riippuu aikataulujen pitävyydestä ja tarkkuudesta työn suorittamisessa. Maanrakennusprojektimme toteutetaan yhdessä huolellisesti suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Maanrakennustyöt vuosien kokemuksella

Tiimimme koostuu alan kokeneista ammattilaisista, jotka tuntevat maanrakennustöiden vaatimukset. Kokemuksemme erikokoisista kohteista ja työmaista takaa, että niin kuin pienet kuin suuret maanrakennushankkeet toteutetaan huolellisesti, tehokkaasti ja kestävästi. Olipa kyseessä infrastruktuurin rakentaminen, maanmuokkaus tai julkisten alueiden kehittäminen, voit luottaa ammattitaitoomme urakkasi toteuttamiseksi.

Tutustu referenssikohteisiin

Kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt Lapissa

Pyydä tarjous