Vastuullisuus

Me Napapiirin Maanrakennuksella uskomme, että vastuulliset työtavat ovat perusta kestävälle tulevaisuudelle myös maanrakennusalalla. Olemme sitoutuneet rakentamaan huomisen parempaa ympäristöä ja infrastruktuuria kestävällä ja harkitulla tavalla.

Kokenutta maanrakennus-urakointia vastuullisesti

Napapiirin Maanrakennus yhdistää pitkän kokemuksensa maanrakennusalalla vahvaan vastuullisuuden periaatteeseen. Ymmärrämme, että kokeneena toimijana meillä on merkittävä rooli kestävän kehityksen edistämisessä ja ympäristön suojelemisessa. Vuosien ammattitaitoa ja laadukas työ edellyttää myös sitoutumista vastuullisuuteen. Rakennamme paitsi kestävää infraa, teitä ja alueita myös parempaa tulevaisuutta koko Lapin alueelle.

 • Kestävät työmenetelmät – Hyödynnämme uusimpia työkaluja ja menetelmiä, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn
 • Ympäristönhallinta – Noudatamme sertifioituja toimintatapojamme urakoinnissamme
 • Pohjoisen ympäristön asiantuntija – Tunnemme Lapin olosuhteiden erityispiirteet ja huomioimme ne työssämme

Rakennamme huomisen parempaa ympäristöä ja infrastruktuuria kestävällä tavalla

Toimintamme on sertifioitu ISO 14001 ympäristöhallintajärjestelmän ja ISO 9001 laadunhallintajärjestelmän mukaisesti, joka on osoitus sitoutumisemme korkealaatuiseen ja ympäristöystävälliseen toimintaan. Jatkuva kehittyminen ja työtapojemme parantaminen ovat osa kulttuuriamme.

Sertifiointi kertoo sitoutumisestamme kestävään tulevaisuuteen

Olemme ylpeitä sertifioinneistamme, jotka ovat konkreettinen osoitus sitoutumisestamme kestävään kehitykseen ja ympäristövastuullisuuteen.

ISO 9001 sertifikaatti

Ympäristöhallintajärjestelmä sertifikaatti kuvastaa sitoutumistamme ympäristön suojelemiseen ja jatkuvaan parantamiseen kaikissa toiminnoissamme. Se osoittaa, että hallitsemme ympäristövaikutuksemme huolellisesti ja tehokkaasti.

ISO 14001 sertifikaatti

Laadunhallintajärjestelmän sertifikaatti todistaa, että laadunhallintamme täyttää kansainväliset standardit. Se varmistaa, että toimintamme, tuotteemme ja palvelumme ovat korkealaatuisia ja asiakaslähtöisiä.

Usein kysyttyä

 • Miten huomioitte ympäristövastuun maanrakennusprojekteissa?

  Napapiirin Maanrakennus sitoutuu käyttämään ympäristöystävällisiä työmenetelmiä ja materiaaleja, noudattamaan tiukkoja ympäristönormeja ja kiinnittämään erityistä huomiota luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen kaikissa projekteissamme.

 • Miten varmistatte työmaiden ympäristöystävällisyyden?

  Varmistamme työmaiden ympäristöystävällisyyden suorittamalla säännöllisiä ympäristöriskien arviointeja, kouluttamalla henkilöstöämme ympäristövastuullisissa käytännöissä ja hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa jätehuollossa ja materiaalien kierrätyksessä.

 • Mitä toimenpiteitä teette ympäristövaikutusten minimoimiseksi rakennusprojekteissa

  Pyrimme vähentämään melu- ja pölyhäiriöitä työmailla sekä optimoimme materiaalien käyttöä välttääksemme tarpeetonta jätettä.

 • Miten huomioitte maanrakentamisen laadun työssänne?

  Laadun huomioiminen maanrakennuksessa on monivaiheinen prosessi, joka käsittää seuraavat osa-alueet:

  Suunnitteluvaiheen tarkkuus: Laadukas maanrakennusprojekti alkaa perusteellisesta ja tarkasta suunnittelusta. Tämä sisältää yksityiskohtaisten suunnitelmien laatimisen, oikeiden materiaalien valinnan ja riskien arvioinnin.

  Standardien ja määräysten noudattaminen: Noudatamme tiukasti alan standardeja ja rakennusmääräyksiä, mikä varmistaa työn korkean laadun ja turvallisuuden.

  Ammattitaitoinen yyövoima: Käytämme pätevää ja koulutettua henkilöstöä, joiden ammattitaito ja kokemus takaavat työn laadun.

  Laadunvalvonta ja seuranta: Projektin aikana suoritetaan jatkuvaa laadunvalvontaa, joka sisältää työn edistymisen seurannan, laadun tarkastukset ja mahdollisten ongelmien nopean korjaamisen.

  Moderni kalusto ja teknologia: Käytämme nykyaikaista ja hyvin ylläpidettyä kalustoa, mikä parantaa työn tehokkuutta ja laatua.

Maanrakennusta ja urakointia Lapissa

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukasta maanrakennusta ja urakointia Lapin ainutlaatuisissa ja haastavissa olosuhteissa. Kestävät toimintatapamme ja vuosien kokemuksemme maanrakennusalalta takaavat, että projektisi toteutetaan ammattitaidolla, tehokkaasti ja kestävästi.

Tutustu referensseihin

Kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt Lapissa

Pyydä tarjous